Ugodno pakiranje 6 + 2 gratis kozarca Cabernet, Merlot O-Riedel

Code: RD541480
Brand: Riedel
69 € –5 %
Ugodno pakiranje 6 + 2 gratis kozarca Cabernet, Merlot O-Riedel
69 € –5 % 65,50 €
Na zalogi na spletu (2 pcs)

Kozarec za cabernet, merlot O-Riedel 6+2 kosa brezplačno je posebno znižano pakiranje teh zelo priljubljenih kozarcev za vino. Prihranite 25 % prvotne cene!

Detailed information

Product detailed description

Kozarec za cabernet, merlot O-Riedel 6+2 kosa brezplačno je posebno znižano pakiranje teh zelo priljubljenih kozarcev za vino. Prihranite 25 % prvotne cene!

Maximilian Riedel (11. generacija) predstavlja svojo prvo serijo očal - serijo "O". Poznavalci izdelkov Riedel bodo presenečeni, da tej novi seriji kozarcev nekaj manjka - nimajo peclja in podstavka.

Kaj je torej "O"? O-Riedel je nov, inovativen kozarec za vino. Kratko in preprosto: "O" je idealen kozarec za vsak dan, za vsako pijačo in za vsako priložnost. Je zabaven, dobro se prilega v roko, je videti sodoben in deluje!

Oblike kozarcev so enake tistim, ki so se neštetokrat izkazale v seriji Riedel Vinum. Maximilian Riedel je s serijo "O" zasnoval nekaj povsem novega, ne da bi pri tem izgubil svoje "korenine": "Uživanje v vinu je očitno na vrhu seznama Riedel, vendar je posebnost te serije v tem, da je odlična tudi za vse druge pijače."

Pred 30 leti je Claus Riedel (9. generacija) obrnil svet stekla na glavo, saj je funkcionalnost stekla postavil nad njegovo obliko. Po besedah njegovega vnuka Maximiliana Riedela (11. generacija) je zdaj čas, da ponudimo izdelek za vsakdanjo uporabo. Steklo, ki ga lahko uporabljate brez omejitev. Primeren je za vsak pomivalni stroj, minibar ali miniaturno kuhinjo, pa tudi za košarico za piknik. Nič več pokvarjenih štoparic!

"O" ne more in ne bo nadomestil obstoječe serije očal Riedel. "O" je uspešen pripomoček za vse, ki radi uživajo v oblikovnem, preprostem in funkcionalnem dizajnu!

"O" ponujamo kot: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Riesling / Sauvignon.

Kozarec Cabernet, Merlot 6+2 kosov brezplačno O-Riedel priporočljivo za:

  • Bordeaux, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Domina
  • Fransac, Graves rouge, Listrac, Margaux, Médoc, Merlot
  • Moulis, Pauillac, Pomerol, Ribera di Soave, Rioja
  • St. Emilion, St. Estephe, St. Julien, Zweigeltrebe

Additional parameters

Category: kozarci za vino
Weight: 2 kg
Število kosov v kompletu: 8 kos
Vrsta izdelka: Komplet kozarcev
Kolekcija: Riedel O
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Material: Steklo

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: