Deska za rezanje CHOP2POT S, 38 x 21 cm, zložljiva, črna, Joseph Joseph

Code: JSNSBL016SW
25 € –20 %
Deska za rezanje CHOP2POT S, 38 x 21 cm, zložljiva, črna, Joseph Joseph
25 € –20 % 19,90 €
Razprodano
The item has been sold out…

Oblikovalski izziv Joseph Joseph: olajšajte odstranjevanje deske za rezanje

Detailed information

Product detailed description

Oblikovalski izziv Joseph Joseph: olajšajte odstranjevanje deske za rezanje

Rešitev: zložljiva deska za rezanje Chop2Pot

Ko sestavine narežemo na deski za rezanje, jih je običajno treba nekam prenesti - v skledo, ponev, krožnik ali lonec. Predstavljajte si, da lahko posodoChop2Pot zložite z eno roko, da bo praznjenje natančno, enostavno in čisto. Udoben oprijem zagotavljajo mehki robovi ročaja.

  • Zložljiva deska
  • Univerzalna uporaba
  • Upravljanje z eno roko - samo stisnite robove ročaja
  • Enostavno praznjenje deske za rezanje
  • Udoben mehak nedrseč ročaj
  • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
  • 3 velikosti v različnih barvah

Plastične deske za nože so poleg lesenih idealne za ohranjanje nožev v odličnem stanju. Za razliko od lesenih desk pa so plastične plošče bolj trpežne in enostavne za vzdrževanje.

Naš nasvet: v kuhinji je priporočljivo uporabljati več desk za rezanje. Ta način rezanja je popolnoma higieničen in ga uporabljajo strokovnjaki. Idealno je kupiti deske za rezanje mesa, zelenjave, kuhanih jedi in peciva.

Nadgradnja običajnih kuhinjskih pripomočkov je cilj Joseph Joseph in njihovih oblikovalcev že od leta 2003. Brata Richard in Anthony Joseph sta se odločila, da bosta izkušnje iz študija oblikovanja izdelkov prenesla v svoje podjetje. Njihovo navdušenje nad inovacijami vsako sezono prinese nove izdelke in nove privlačne barvne linije. Vsak posamezen izdelek je rezultat razvoja, ki je bil usmerjen k maksimalni funkcionalnosti, varnosti in vizualni privlačnosti. Izdelki, ki so nastali, vzbujajo navdušenje in prinašajo veselje, ne le s svojim igrivim dizajnom, temveč tudi s presenetljivo praktičnostjo, ki vam bo všeč že ob prvi uporabi. Joseph Joseph ne zmaguje le pri strankah v več kot 100 državah, temveč vsako leto prejme tudi številne nagrade in nominacije za oblikovanje in inovacije. Velika prodaja in priljubljenost kuhinjskih izdelkov je oblikovalcem omogočila, da so svojo pozornost preusmerili tudi na segment odpadkov in čiščenja, in sicer izven delovnega pulta, natančneje pod njim. Tako lahko stranke zdaj poleg dizajnerskih kuhinjskih pripomočkov uživajo tudi v celoviti, spremenljivi in inteligentni rešitvi za odpadke in recikliranje, ki se popolnoma prilega sodobnemu načinu življenja. tako Joseph Joseph ni več le zagotovilo za vrhunsko oblikovanje in kakovost, temveč tudi priložnost za spremembo vašega življenjskega sloga

Additional parameters

Category: Deske za rezanje
Weight: 0.3 kg
Barva: Črna
Material: Plastika
Vrsta izdelka: Deska za rezanje
Informacije o izdelku: Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Kolekcija: Joseph Joseph Chop2Pot™
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: