Ponev z nelepljivim premazom ALBA, 20 cm, Ballarini

Code: BAL1000239
Brand: Ballarini
82,99 € –34 %
Ponev z nelepljivim premazom ALBA, 20 cm, Ballarini
82,99 € –34 % 54 €
Razprodano
The item has been sold out…

Preizkusite ponev z edinstveno neprijemljivo površino italijanskega proizvajalca Ballarini iz kolekcije Alba.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Alba ponev z neprebojnim prijemom, 20 cm

Z združitvijo moči italijanskega Ballarini in nemškega Zwillinga se je rodila nova kolekcija ponev Alba z neprijemljivo prevleko Ballarini.

Če iščete ponev z nelepljivo površino, v kateri lahko pripravite okusno večerjo, bodisi v obliki pečene zelenjave ali mesa, je ponev Alba kot nalašč za vas. Ne le, da ima neprijemljivo površino, ampak je primerna tudi za indukcijo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi posod s premeri 20, 24, 28 in 32 cm. Ne pozabite izbrati ustreznega pokrova s posebnim ročajem.

  • Priporočamo ročno pranje
  • Ponev z nelepljivo prevleko, primerna za indukcijo
  • Brez PFOA
  • Visoka vzdržljivost - uporabite lahko tudi kovinske obračalnike
  • Garancija za proizvodne napake 5 let

Italijanske ponve Ballarini niso le oblikovalski biser za vašo kuhinjo, temveč so zaradi italijanske natančnosti tudi zelo kakovostne. Neprijemljive ponve iz kolekcije Alba so aluminijaste, pri čemer je aluminijasta plošča pod visokim pritiskom oblikovana v želeno obliko. Kakovostne ponve Alba brez prijema so idealen pripomoček za cvrtje jajc, praženje zelenjave, krompirjeve palačinke ali palačinke. Ponev iz kolekcije Alba lahko zaradi ročaja iz nerjavečega jekla postavite v pečico.

Indukcija

Tudi dvojno dno ponve ima svoj namen. Plast iz jekla in aluminija z vdolbinami ne zagotavlja le hitrejše absorpcije toplote, temveč so te ponve primerne tudi za indukcijo.

Površina

Neprijemljiva, zelo odporna površina KERAVIS je sestavljena iz treh plasti, ki so ojačane s keramičnimi delci. Pri peki brez tekočine so odporne na visoke temperature (peka na žaru do 250 °C). KERAVIS ne vsebuje PFOA in je odporen tudi na kovinske pripomočke.

Ročaj

Ergonomsko oblikovan ročaj je toplotno izoliran, zato se pri kuhanju na štedilniku ne boste opekli. Ročaj je izdelan iz nerjavečega jekla, zato lahko ponev iz kolekcije Alba brez skrbi postavite v pečico.

Additional parameters

Category: Univerzalne ponve za cvrtje
Weight: 0.85 kg
Material: Aluminij
Vrsta izdelka: Univerzalna ponev
Informacije o izdelku: Varno za pečico
Margin: E
Velikost: 20 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: