Ponev z nelepljivim premazom FERRARA GRANITIUM EXTREME, 26 cm, Ballarini

Code: BAL1000964
Brand: Ballarini
54,30 €
Na zalogi na spletu (1 pcs)

Preizkusite ponev Granitium Extreme iz kolekcije Ferrara, ki se ne prijema. Italijanski proizvajalec Ballarini je od leta 2015 del skupine Zwilling Group.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara Ponev za cvrtje, 26 cm

Če iščete ponev z nelepljivo površino, v kateri boste lahko pripravili okusno večerjo, bodisi v obliki pečene zelenjave ali mesa, je kolekcija Ferrara kot nalašč za vas. Ne le, da ima nelepljivo površino Granitium Extreme, ampak je primerna tudi za indukcijo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi posod s premeri 20, 24, 26, 28 in 32 cm. Ne pozabite izbrati ustreznega pokrova s posebnim ročajem.

  • Priporočamo ročno pranje
  • Ponev z nelepljivo prevleko, primerna za indukcijo
  • Brez PFOA
  • Visoka odpornost
  • Izdelano v Italiji
  • Garancija za proizvodne napake 5 let - lahko uporabite tudi stružnice za kovino
  • Granitni dekor
  • Thermopoint

Italijanska posoda Ballarini ni le oblikovalski biser za vašo kuhinjo, temveč je zaradi kombinacije italijanske ljubezni do dobre hrane in nemške natančnosti tudi zelo kakovostna. Neprijemljiva posoda iz kolekcije Ferrara je aluminijasta z granitnim okrasom, pri čemer je aluminijasta plošča pod visokim pritiskom oblikovana v želeno obliko. Kakovostne ponve Ferrara brez prijema so idealen pripomoček za cvrtje jajc, praženje zelenjave, mesa, rib, krompirjevih palačink ali palačink.

Indukcija

Tudi dvojno dno ponve ima svoj namen. Plast iz jekla in aluminija z vdolbinami ne zagotavlja le hitrejše absorpcije toplote, temveč so te ponve primerne tudi za indukcijo.

Površina

Neprijemljiva, zelo odporna površina Granitium Extreme je sestavljena iz 5 plasti, ki so ojačane z mineralnimi delci in so odporne na visoke temperature pri peki brez tekočin (peka na žaru do 250 °C). Granitium Extreme ne vsebuje PFOA in je odporen tudi na kovinske pripomočke.

Ročaj - toplotna točka

Ergonomsko oblikovan ročaj je toplotno izoliran, zato ni le udoben za držanje, temveč tudi varen. Poleg tega je opremljena s patentirano točko Thermopoint, ki vas s svojo barvo opozori na pravilno temperaturo ponve. Ročaj lahko postavite v pečico z najvišjo temperaturo 160 °C.

Additional parameters

Category: Univerzalne ponve za cvrtje
Weight: 0.97 kg
Material: Aluminij
Vrsta izdelka: Univerzalna ponev
Informacije o izdelku: Primerno za indukcijski štedilnik
Margin: D
Velikost: 26 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: