Ballarini Ferrara vok, 28 cm

Code: BAL1000968
Brand: Ballarini
68,99 € –24 %
Ballarini Ferrara vok, 28 cm
68,99 € –24 % 52,50 €
Na zalogi na spletu (1 pcs)

Preizkusite vok z edinstveno neprijemljivo površino Granitium Extreme iz kolekcije Ferrara. Italijanski proizvajalec Ballarini je od leta 2015 del skupine Zwilling Group.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara Wok, 28 cm

Ponev Wok je zelo priljubljena ne le zato, ker v kuhinjo vnese pridih Azije, temveč tudi zaradi svoje vsestranskosti. Ne glede na to, ali želite pripraviti odličen curry ali preprosto omako, je vok z nelepljivo površino idealen.

  • Priporočamo ročno pranje
  • Vok z neprebojno plastjo, primeren za indukcijo
  • Brez PFOA
  • Visoka odpornost
  • Izdelano v Italiji
  • Garancija za proizvodne napake 5 let - lahko uporabite tudi stružnice za kovino
  • Granitni dekor

Ne pozabite izbrati ustreznega pokrova s posebnim ročajem.

Italijanska posoda Ballarini ni le oblikovalski biser za vašo kuhinjo, temveč je zaradi kombinacije italijanske ljubezni do dobre hrane in nemške natančnosti tudi zelo kakovostna. Neprijemljiva posoda iz kolekcije Ferrara je aluminijasta z granitnim okrasom, pri čemer je aluminijasta plošča pod visokim pritiskom oblikovana v želeno obliko. Kakovostne ponve Ferrara brez prijema so idealen pripomoček za cvrtje jajc, praženje zelenjave, mesa, rib, krompirjevih palačink ali palačink.

Indukcija

Tudi dvojno dno ponve ima svoj namen. Plast iz jekla in aluminija z vdolbinami ne zagotavlja le hitrejše absorpcije toplote, temveč je ta posoda primerna tudi za indukcijo.

Površina

Neprijemljiva, zelo odporna površina Granitium Extreme je sestavljena iz 5 plasti, ki so ojačane z mineralnimi delci in so odporne na visoke temperature pri peki brez tekočin (peka na žaru do 250 °C). Granitium Extreme ne vsebuje PFOA in je odporen tudi na kovinske pripomočke.

Ročaj

Ergonomsko oblikovan ročaj je toplotno izoliran, zato ni le udoben za držanje, temveč tudi varen. Ročaj lahko postavite v pečico z najvišjo temperaturo 160 °C.

Additional parameters

Category: Woki
Weight: 1.1 kg
Velikost: 28 cm
Informacije o izdelku: Primerno za indukcijski štedilnik
Vrsta izdelka: WOK
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Material: Aluminij

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: