Ekonom lonec WMF

3 items total
Ekonom lonec PERFECT PLUS, 6,5 l, ⌀ 22 cm, z vstavkom, WMF
239 €
WM794836040
Tlačni lonec PERFECT PREMIUM, 6,5 l, brez vložka, WMF
259,99 € –21 %
205 €
WM0795839990

Ekonom lonci WMF spreminjajo pravila igre v kuhinji, saj ponujajo revolucionaren način hitrejšega kuhanja hrane in ohranjanja več hranilnih snovi. Ti visokokakovostni lonci so zasnovani za učinkovitost in vsestranskost, zato so nepogrešljiv dodatek k vašemu kulinaričnemu arzenalu.

Naša zbirka tlačnih loncev WMF ponuja številne možnosti, ki bodo zadovoljile vaše posebne kuharske potrebe. Od modelov za kuhanje na štedilniku do električnih tlačnih loncev - našli boste popoln štedilnik, ki bo ustrezal vašim željam in kuhinjski postavitvi.

Ena od izstopajočih lastnosti tlačnih loncev WMF je njihova sposobnost, da znatno skrajšajo čas kuhanja. Ti štedilniki s pomočjo parnega tlaka hitro in enakomerno kuhajo hrano, zato so idealni za zaposlene posameznike ali družine, ki želijo pripraviti obroke v naglici.

Tlačni kuhalniki WMF niso le hitri, temveč se odlikujejo tudi z ohranjanjem okusov in hranilnih snovi vaših sestavin. Zaprto okolje za kuhanje pomaga hrani ohraniti njene naravne lastnosti, zato so obroki bolj zdravi in okusni.

Varnostne funkcije tlačnih loncev WMF so vrhunske. Opremljeni so s številnimi varnostnimi mehanizmi, ki preprečujejo nesreče in zagotavljajo brezskrbno kuhanje. Od ventilov za sprostitev tlaka do varnih sistemov za zaklepanje - vaša varnost je najpomembnejša.

Čiščenje in vzdrževanje tlačnih loncev WMF sta preprosta. Zasnovani so tako, da jih je enostavno očistiti, saj imajo odstranljive dele, zaradi katerih je čiščenje brezskrbno.

Tlačni lonci WMF niso le funkcionalni, temveč imajo tudi sodobno in elegantno obliko. So tako estetski kot praktični, zato so dragocen dodatek vaši kuhinji.

Vložite v tlačni lonec WMF še danes in izkusite udobje in učinkovitost, ki ju prinaša v vaše kuhanje. Ne glede na to, ali pripravljate obilne enolončnice, nežno meso ali hitre večerje med tednom, bodo ti lonci postali vaši zaupanja vredni kuhinjski sopotniki, ki vam bodo pomagali z lahkoto ustvarjati okusne jedi. Raziščite našo zbirko in odkrijte kakovost in inovativnost tlačnih loncev WMF.