Električni kotliček WMF

6 items total
Električni kotliček LONO, 1,7 l, steklo, WMF
133 €
WM0413150011
Električni kotliček in čajnik LONO, 2v1, 1,7 l, WMF
194 €
WM0413160011
Električni kotliček BUENO, 1,7 l, WMF
Električni kotliček BUENO, 1,7 l, WMF
Na zalogi na spletu (2 pcs)
74 €
WM413080011
Električni kotliček LONO, 1,6 l, iz nerjavečega jekla, WMF
120 €
WM0413130011
Električni kotliček STELIO, 1,2 l, WMF
Električni kotliček STELIO, 1,2 l, WMF
Na zalogi na spletu (2 pcs)
77 €
WM0413010012
Električni kotliček STELIO, 1,7 l, WMF
Električni kotliček STELIO, 1,7 l, WMF
Na zalogi na spletu (7 pcs)
83 €
WM0413020012

Električni kuhalniki WMF so priročen in učinkovit dodatek vaši kuhinji, saj so zasnovani tako, da je kuhanje vode preprosto. Ti visokokakovostni kotlički ponujajo slog in funkcionalnost ter zadovoljijo vaše vsakodnevne potrebe po toplih napitkih in kuhanju.

Naša zbirka električnih kuhalnikov WMF ponuja številne možnosti, ki ustrezajo različnim željam. Od klasičnih modelov iz nerjavečega jekla do elegantnih sodobnih modelov, našli boste popoln kuhalnik, ki bo dopolnil vaš kuhinjski dekor.

Ena od značilnih lastnosti električnih kotlov WMF je njihova sposobnost hitrega vrenja. Ti kotli so opremljeni z močnimi grelnimi elementi, ki vodo hitro pripeljejo do vrenja, s čimer prihranite čas in energijo.

Električni kuhalniki WMF niso le hitri, temveč tudi uporabniku prijazni. Z enostavnim upravljanjem in ergonomskimi ročaji je postopek kuhanja vode tako preprost, kot mora biti. Poleg tega številni modeli ponujajo dodatne funkcije, kot sta nadzor temperature in funkcija ohranjanja toplote, kar zagotavlja dodatno udobje.

Varnost je pri električnih kuhalnikih WMF najpomembnejša prednostna naloga. Opremljeni so s funkcijami, kot sta samodejni izklop in zaščita pred prekuhavanjem, kar zagotavlja, da vaš kotliček ni le učinkovit, temveč tudi varen za uporabo.

Čiščenje in vzdrževanje električnih kuhalnikov WMF sta brez težav. Zasnovani so tako, da jih je enostavno čistiti, saj imajo odstranljive dele in lahko dostopno notranjost.

Električni kotlički WMF niso le funkcionalni, temveč se ponašajo tudi z elegantnim in sodobnim dizajnom, ki vašemu kuhinjskemu pultu doda pridih elegance. Niso le aparati, temveč tudi eleganten dodatek k vašemu domu.

Še danes investirajte v električni čajnik WMF in uživajte v udobju hitrega kuhanja vode za čaj, kavo ali kuhanje. Ne glede na to, ali ste zaposlen poklicni delavec ali pa si preprosto želite poenostaviti vsakdan, bodo ti kuhalniki postali nepogrešljiv del vaše kuhinje. Raziščite našo zbirko in odkrijte kakovost in inovativnost električnih kuhalnikov WMF.