Komplet skled MIJ

17 items total
Jedilna skleda BLUE & WHITE, set 2 kosov, 500 ml, s palčkami, MIJ MIJC0315
Jedilna skleda ASANOHA DESIGN, set 2 kosov, 500 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJC7582
Jedilna skleda BLUE DRAGONFLY, set 2 kosov, 500 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJRW0008
Jedilna skleda BLUE PLUM, set 2 kosov, 500 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJRW0005
Jedilna skleda HONEYCOMB, set 2 kosov, 500 ml, s palčkami, MIJ
33 €
MIJC6886
Jedilna skleda SNOWFLAKE, set 2 kosov, 500 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJC6880
Jedilna skleda STARBUST, 500 ml, set 2 kosov, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJRW0003
Servirna skleda BLUE DRAGONFLY, set 4 kosov, 300 ml, MIJ
48 €
MIJRW0009
Servirna skleda CAT FACE, set 2 kosov, 400 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJC0300
Skleda za omako BLACK & WHITE SAKURA, set 4 kosov, 100 ml, MIJ
33 €
MIJC0318
Skleda za omako STYIZED FLOWERS, set 4 kosov, 100 ml, MIJ
33 €
MIJC0306
Skodelica za kosmiče STARBURST, 200 ml, set 4 kosov, keramika, MIJ
48 €
MIJRW0004
Jedilna skleda CHERRY BLOSSOM, 500 ml, set 2 kosov, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJC0054
Jedilna skleda PINK SAKURA , set 2 kosa, 500 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJC7577

Dvignite svojo kulinarično izkušnjo na novo raven z našim izjemnim kompletom skled prestižne znamke Made In Japan. Te skrbno izdelane komplete skled odlikuje harmonična kombinacija tradicije in inovacije, zasnovane na okraševanju vaše mize in izboljšanju vizualne predstavitve vaših jedi.

Eden od izstopajočih značilnosti naših kompletov skled MIJ je njihova vsestranskost. Ne glede na to, ali organizirate formalno večerjo, uživate v družinskem obroku ali preprosto uživate v vroči skledi juhe, so ti kompleti primerni za različne priložnosti in kulinarične preference. Made In Japan je izpopolnil umetnost združevanja funkcionalnosti z estetiko, kar se kaže v kompletih skled, ki niso le praktični, temveč tudi umetniška dela, ki odražajo bogato kulturno dediščino Japonske.

Naša kolekcija vključuje različne kompleti skled MIJ, zasnovane za postrežbo različnih vrst jedi, od tradicionalne japonske kuhinje, kot sta ramen in sushi, do mednarodnih poslastic, kot je testenine in solate. Vsak komplet je skrbno izbran, da zagotovi, da imate ustrezne sklede za vsako priložnost. Pozornost do detajlov pri oblikovanju in izdelavi teh kompletov skled je resnično impresivna, kar jih naredi izstopajoče elemente na vsaki mizi.

Izdelani iz visokokakovostnih materialov in prepojeni z japonsko estetiko, ti kompleti skled niso le kuhinjski pripomočki; so izrazi eleganco in funkcionalnosti. Ne glede na to, ali uživate v tolažilni miso juhi, se razvajate z obilnim obrokom riža ali uživate v pisani solati, kompleti skled Made In Japan izboljšajo vašo kulinarično izkušnjo, vsak obrok pa spremenijo v kulinarično potovanje.

Raziščite raznolikost naše kolekcije kompletov skled in poiščite popolne kose za dopolnitev vaših kulinaričnih ritualov. Ovladajte umetnost predstavitve s izjemno izdelavo Made In Japan in obogatite svoje kulinarične pustolovščine z vonjem bogate kulturne dediščine Japonske. Odkrijte danes izjemni svet kompletov skled, kjer se tradicija srečuje z moderno eleganco, in vsak obrok naredite poseben z Made In Japan.