Noži za tanko rezanje

17 items total
Nož za narezovanje CARBON FRAGMENT, 17 cm, črna, Dellinger
111 €
DNGRH138S
217829 platkovaci nuz kanetsugu pro m 21 cm cerna dellinger
Novo v
159 €
DNGR9009
Nož za narezovanje GOURMET, 16 cm, Zwilling
49,15 €
ZW36110161
Japonski nož za rezrezovanje NAKIRI OKAMI, 22,5 cm, Dellinger
79,30 €
DNGRSXLKHAUS9
Nož za narezovanje CLASSIC, 26 cm, Wüsthof
127 €
WU452226
Večnamenski nož CLASSIC, 23 cm, nazobčano rezilo, Wüsthof
137 € –5 %
130 €
WU452323
Nož za narezovanje GOURMET, 20 cm, Zwilling
50,29 €
ZW36110201
Nož za meso IKON, 20 cm, Wüsthof
Nož za meso IKON, 20 cm, Wüsthof
Na zalogi na spletu (1 pcs)
192 €
WU490620
Dranger nož 1905, 21 cm, F.Dick
Dranger nož 1905, 21 cm, F.Dick
Na zalogi na spletu (2 pcs)
107 €
FDCK8195621
Nož za narezovanje GERMAN PAKKA WOOD, 20 cm, rjava, Dellinger
30,84 €
DNGRXZB28SC
Nož za narezovanje CLASSIC, 18 cm, Wüsthof
106 €
WU455018
Nož za narezovanje PROFESSIONAL "S", 20 cm, Zwilling
106 €
ZW31020200
Nož za narezovanje SUJIHIKI KANETSUN E TSUCHIME, 21 cm, rjava, Dellinger
59,46 €
DNGRKC955
Nož za narezovanje, 19 cm, les, Victorinox
80,59 €
VN5200019G
Nož za razrezovanje KINEO, 20 cm, WMF
Nož za razrezovanje KINEO, 20 cm, WMF
Na zalogi na spletu (5 pcs)
54,29 €
WM1896196032
Nož za rezanje SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD, 21 cm, Dellinger
29,56 €
DNGRXZB9S8S
217793 platkovaci nuz kanetsugu miyabi issin 21 cm hneda dellinger
Novo v
55,78 €
DNGR2006

Noži za rezanje in porcioniranje: Precizni pripomočki za popolne rezine in porcije.

Noži za rezanje in porcioniranje so zasnovani za natančno rezanje mesa, rib in drugih živil na tanke rezine ali enakomerne porcije. Njihova specifična zasnova omogoča enostavno in učinkovito obdelavo surovin, kar je nujno za estetsko predstavitev jedi.

Značilnosti nožev za rezanje in porcioniranje

  • Dolgo in ozko rezilo – omogoča gladke in enakomerne reze brez trganja živila.
  • Ostro rezilo – zagotavlja minimalen upor pri rezanju in natančne rezultate.
  • Ergonomski ročaj – zagotavlja udoben in varen oprijem med delom.
Naš nasvet
Preberite si tudi
->
platkovaci nuz
Noži za rezanje in porcioniranje: vodnik za izbiro
Natančno in enostavno porcioniranje mesa in rib – to je namen, za katerega so bili ustvarjeni noži za rezanje in porcioniranje. Kako v široki ponudbi izbrati najboljšega?

Vrhunske blagovne znamke nožev za rezanje in porcioniranje

Pri izbiri kakovostnega noža za rezanje ali porcioniranje priporočamo naslednje blagovne znamke:

  • Dellinger – češka blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo nožev z visoko ostrino in natančno obdelavo. Njihovi noži za rezanje združujejo tradicionalno obrt z modernimi materiali, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost.
  • WÜSTHOF – nemška blagovna znamka z dolgoletno tradicijo, znana po natančni izdelavi in uporabi visokokakovostnega jekla. Njihovi noži za porcioniranje so priljubljeni med profesionalnimi kuharji in navdušenci nad kuhanjem.
  • Zwilling – še ena priznana nemška blagovna znamka, ki združuje tradicionalno obrt s sodobno tehnologijo. Noži za rezanje in porcioniranje znamke Zwilling so cenjeni zaradi svoje vzdržljivosti in ergonomske oblike.

Nasveti za izbiro noža za rezanje ali porcioniranje

  • Namen uporabe – premislite, za katere specifične naloge boste nož najpogosteje uporabljali in glede na to izberite ustrezen tip.
  • Material rezila – priporočamo nože iz kakovostnega nerjavnega jekla zaradi njihove odpornosti proti koroziji in dolge življenjske dobe.
  • Ergonomija – ergonomska oblika ročaja zagotavlja udobje in varnost med uporabo.

Naložba v kakovosten nož za rezanje mesa ali nož za tranžiranje priznane blagovne znamke vam bo olajšala pripravo jedi in zagotovila natančne rezultate. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali navdušen amater, je pravo orodje ključ do uspeha v kuhinji.