Odpirač konzerv magija Fissler

Code: FS02008118000
Brand: Fissler
42 €
Na zalogi na spletu (1 pcs)

Več kot 40 vrst kuhinjskih pomočnikov iz serije Fissler magic je pripravljenih zajemati, dvigovati, obračati, mešati, lupiti, cediti in predvsem presenetiti s svojim elegantnim videzom in največjo praktičnostjo.

Detailed information

Product detailed description

Več kot 40 vrst kuhinjskih pomočnikov iz serije Fissler magic je pripravljenih zajemati, dvigovati, obračati, mešati, lupiti, cediti in predvsem presenetiti s svojim elegantnim videzom in največjo praktičnostjo.

Čarobna paleta kuhinjskih pripomočkov je zasnovana tako, da zajema vse recepte, postopke in ideje tistih, ki radi kuhajo. Elegantna oblika iz poliranega nerjavečega jekla z matiranimi ročaji se prilega tako sodobnim kot klasičnim domovom. Obesna zanka iz poliranega jekla omogoča, da orodje obesite na palico ali kavelj. Če se odločite, da boste svoje bližnje razveselili z darilom iz čarobne serije, bo vsaka naslednja praznična priložnost odlična priložnost za razširitev zbirke kuhinjskih pripomočkov.

  • Matiran ročaj iz nerjavečega jekla s teksturo za varen oprijem
  • Lahko se obesi
  • Ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju

Čarobni odpirač pločevink je resnično prvak na svojem področju, zmagovalec primerjalnih testov Bild am Sonntag (ki jih je opravil TÜV Rheinland) lahko zdaj odpira pločevinke tudi pri vas doma. S tem priročnim orodjem lahko brez težav odstranite pokrov pločevinke brez ostrih robov. Največje presenečenje pa vas čaka, ko odstranite pokrov - zaradi posebnega izreza ga lahko namestite nazaj na pločevinko, kar boste cenili predvsem pri daljšem shranjevanju.

Na vsake 3 sekunde se po vsem svetu proda 1 izdelek Fissler!

Fissler GmbH je največji nemški proizvajalec gospodinjskih in kuhinjskih pripomočkov. Prek svojih prodajnih pisarn deluje na vseh celinah sveta v več kot 80 državah. Oznaka "Superbrand iz Nemčije" upravičeno uvršča Fissler med najbolj vplivna žganja. Večdesetletna osredotočenost na inovacije in razvoj upravičeno prispeva k proizvodnji izdelkov, ki vam omogočajo, da pogosto dolgočasne tehnološke procese doživite na igriv in nov način. Kupci vsako leto nestrpno pričakujejo nove izdelke, ki jih bodo zabavali. Fissler je pionir novih trendov, kar dokazujejo številni patenti in nagrade za oblikovanje. Omeniti velja tudi nadzorno upravljanje, ki poteka skozi celoten proizvodni proces v skladu s strogimi standardi. Sodobne proizvodne tehnologije in nova kontrolna orodja zagotavljajo najvišjo kakovost. Podjetje Fissler že več kot 170 let gradi na treh ključnih stebrih - tehnološkem znanju, popolni proizvodnji in veliki inovativnosti. Vseh 700 zaposlenih ima v mislih en sam cilj - izdelek, prilagojen strankinim potrebam. Kuhanje mora navdušiti naše stranke! Izdelano v Fissler (Nemčija)

Additional parameters

Category: Odpirači za pločevinke
Weight: 0.18 kg
Vrsta izdelka: Kuhinjski pripomočki
Kolekcija: Fissler magic
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: