otroške odeje

3 items total
Otroška deka MAURICE, 100 x 80 cm, bombaž, Bloomingville
18 €
BV82051664
Otroška deka MUSLIN, 100 x 80 cm, modra, Bloomingville
Outlet
28,49 € –28 %
20,24 €
BV82058089

Otroške odeje - pripravite otroke na sladke sanje

Kaj so otroške odeje?

Otroške odeje so mehke odeje, izdelane posebej za otroke. Pogosto so narejene iz bombaža in vključujejo otrokom prijazne barve ter znane motive, kot so živali. Otroške odeje se uporabljajo za različne namene, med drugim za to, da je otrokom toplo in varno, ter kot pripomoček za objemanje med spanjem, dremežem ali sproščanjem.

Kakšne so prednosti odeja za mojega otroka?

Glavna prednost uporabe odej pri otrocih je, da so otroci med spanjem udobni in topli. Namenjene so spodbujanju globljega spanca in sprostitve, saj dajejo občutek varnosti, ker otroci v odejicah najdejo varnost in udobje. Zaradi mehke teksture in pomirjujočega vonja se počutijo udobno in varno, zlasti v stresnih ali tesnobnih situacijah. Odeje lahko pomagajo tudi pri uravnavanju telesne temperature vašega otroka, saj ga pozimi grejejo, poleti pa hladijo.

Na spletni strani Kulina so naše otroške odeje na voljo v značilnih barvah, vzorcih in modelih, s katerimi lahko vaš otrok pokaže svojo individualnost in hobije, kar lahko njegovi spalnici doda tudi nekaj estetskega pridiha.

Katera odeja je najprimernejša za otroke?

V svetu otroške posteljnine je le nekaj materialov, ki se lahko kosajo s prednostmi bombaža. Znana je po mehkem dotiku in nežnem občutku na občutljivi koži, zato je odličen material za ohranjanje toplote malčkov podnevi in ponoči. Pri izbiri prave odeja otroka poskrbite za njegovo udobje in varnost z otroškimi odejami iz bombaža, kot je naša, ne morete zgrešiti.

Tudi muslinske odeje so pogosta izbira za otroke. Muslin je zaradi ohlapnega tkanja zelo zračen, zato je idealna izbira za oblačila za toplo vreme in lahka oblačila. Omogoča kroženje zraka in tako pomaga, da je uporabniku hladno in udobno. Poleg tega je mehak na otip, zato je nežen do kože. Zaradi tega je priljubljena izbira za otroška oblačila, odeje za previjanje in druge izdelke, ki so v neposrednem stiku z občutljivo kožo.

Na koncu morate upoštevati tudi sezono in namen odeja ter morebitne posebne lastnosti, ki so za vas in vašega malčka bistvenega pomena. Kulina otroške odeje proizvaja dobro znano podjetje Bloomingville in so prilagojene zahtevam in okusom vaših otrok.

Na spletni strani Kulina lahko kupite tudi druge otroške tekstilije, vključno z otroškimi preprogami ali blazinami.