Ponev za žar Excellence E2314074 Tefal 26 cm

Code: TEFE2314074
Brand: Tefal
62,99 € –6 %
Ponev za žar Excellence E2314074 Tefal 26 cm
62,99 € –6 % 59 €
Na zalogi na spletu (>5 pcs)

Od popolnoma pečenih zrezkov in piščanca do hrustljave zelenjave polnega okusa - vse najboljše iz žara lahko pripravite na vašem štedilniku. S Tefal s Tefal z žarom Excellence boste zaradi številnih dobro zasnovanih funkcij zlahka dosegli okusne rezultate. Njena 100-odstotno varna površina iz titana, ki se ne prijema, zagotavlja visoko vzdržljivost in zmogljivost, tehnologija Thermo-Signal™ pa vam sporoča, kdaj je ponev dosegla optimalno temperaturo - za popolno cvrtje z zaupanjem. Zelo dobra zasnova omogoča odlično ohranjanje temperature in enakomerno kuhanje ter je odlična sestavina za okusne rezultate. Ta indukcijska ponev je združljiva tudi z vsemi vrstami kuhalnih plošč. Popolnost v vseh pomenih besede!

Detailed information

Product detailed description

Od popolnoma pečenih zrezkov in piščanca do hrustljave zelenjave polnega okusa - vse najboljše iz žara lahko pripravite na vašem štedilniku. S Tefal s Tefal z žarom Excellence boste zaradi številnih dobro zasnovanih funkcij zlahka dosegli okusne rezultate. Njena 100-odstotno varna površina iz titana, ki se ne prijema, zagotavlja visoko vzdržljivost in zmogljivost, tehnologija Thermo-Signal™ pa vam sporoča, kdaj je ponev dosegla optimalno temperaturo - za popolno cvrtje z zaupanjem.

Zelo dobra zasnova omogoča odlično ohranjanje temperature in enakomerno kuhanje ter je odlična sestavina za okusne rezultate. Ta indukcijska ponev je združljiva tudi z vsemi vrstami kuhalnih plošč. Popolnost v vseh pomenih besede!

Additional parameters

Category: Ponve za žar
Weight: 1.48 kg
Material: Aluminij
Vrsta izdelka: Ponev za peko na žaru
Informacije o izdelku: Varno za pečico
Margin: E
Velikost: 26 cm
K překladu: CZ AUTO

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: