7 items total
Ponev z nelepljivim premazom M´6S, 20 cm, Mauviel
278 €
ML54220
Ponev za praženje, 24 cm, baker, Eva Solo
199,95 € –22 %
Ponev za praženje, 24 cm, baker, Eva Solo
Na zalogi na spletu (13 pcs)
154,30 €
ES271011
Vok PRIMA MATERA, 32 cm, bakrena, de Buyer
841,18 € –34 %
548 €
DB624732
Ponev za cvrtje, 24 cm, baker, Eva Solo
154,95 € –21 %
Ponev za cvrtje, 24 cm, baker, Eva Solo
Na zalogi na spletu (7 pcs)
121,70 €
ES271010

Bakrene ponve, ki slovijo po svojih izjemnih kulinaričnih sposobnostih, so že stoletja priljubljene med kuharji. Ti kosi posode se ne ponašajo le z brezčasno eleganco, temveč tudi z neprimerljivo zmogljivostjo v kuhinji.

Ena od izjemnih lastnosti bakrenih ponev je njihova odlična toplotna prevodnost. Baker se hitro in enakomerno segreje, kar vam omogoča natančen nadzor nad kuhanjem. Zato so idealne za občutljiva opravila, kot so soparjenje, dušenje ali priprava izvrstnih omak.

Vsestranskost bakrenih posod je še en razlog, zakaj so zelo iskane. Brez težav lahko prehajajo s štedilnika v pečico, zato so primerne za širok spekter receptov. Bakrene ponve so primerne za peko, praženje ali peko.

Bakrene ponve imajo tudi privlačen estetski videz. Njihove bleščeče, polirane površine so v vsaki kuhinji zelo pomembne. Poleg vizualne privlačnosti lahko bakrena posoda izboljša predstavitev vaših jedi in vašim kulinaričnim stvaritvam doda element prefinjenosti.

Trajnost je ključna prednost bakrenih posod. Ob pravilnem vzdrževanju lahko zdržijo celo življenje. Številni poklicni kuharji in domači kuharji cenijo idejo, da bi bakrene ponve prenašali kot družinsko dediščino.

Vzdrževanje je razmeroma preprosto. Z rednim poliranjem in čiščenjem ohranite videz bakrenih ponev kot nov. Sčasoma baker dobi naravno patino, ki lahko izboljša njegovo vizualno privlačnost in značaj.

Če povzamemo, so bakrene ponve združitev sloga in vsebine. Zaradi izjemne toplotne prevodnosti, vsestranskosti, estetskega videza, trajnosti in enostavnega vzdrževanja so dragocen dodatek vsaki kuhinji. Ne glede na to, ali ste izkušen kuhar ali ljubiteljski kuhar, lahko te ponve vaša kulinarična prizadevanja dvignejo v nove višave.