Vrč za čaj MIJ

8 items total
Čajnik in skodelice za čaj v setu GUNMETAL, 5 kosov, MIJ
100 €
MIJC5185
Čajni set BLUE POT, 5 kosov, MIJ
Čajni set BLUE POT, 5 kosov, MIJ
Na zalogi na spletu (62 pcs)
100 €
MIJRW0021
Čajni set METALLIC BLUE, 5 kosov, MIJ
Čajni set METALLIC BLUE, 5 kosov, MIJ
Na zalogi na spletu (32 pcs)
100 €
MIJRW0029
Čajni set METALLIC, 5 kosov, MIJ
Čajni set METALLIC, 5 kosov, MIJ
Na zalogi na spletu (3 pcs)
97 €
MIJRW0033
Čajnik BLACK SCROLL, 450 ml, keramika, MIJ
Čajnik BLACK SCROLL, 450 ml, keramika, MIJ
Na zalogi na spletu (55 pcs)
49 €
MIJC1376
Čajnik METALLIC, 550 ml, keramika, MIJ
Čajnik METALLIC, 550 ml, keramika, MIJ
Na zalogi na spletu (9 pcs)
55 €
MIJC0036
Čajni set DRAGONFLY, 5 kosov, MIJ
Čajni set DRAGONFLY, 5 kosov, MIJ
Na zalogi na spletu (120 pcs)
100 €
MIJC3828
Čajnik z infuzorjem čaja INDIGO WAVE, 400 ml, MIJ
49,49 €
MIJC1364

Dobrodošli v naši izbrani zbirki vrč za čaj blagovne znamke Made In Japan! Potopite se v bogato kulturno dediščino in neprekosljivo obrt teh izjemnih vrčkov za čaj, ki čudovito združujejo tradicijo in inovacijo. Vsak Vrč za čaj blagovne znamke Made In Japan je priča o skrbni umetniški spretnosti in pozornosti do detajlov.

Izdelani z usklajeno mešanico tradicionalne japonske estetike in sodobnega dizajna, naši vrčki za čaj MIJ niso le funkcionalne posode, ampak tudi izvrstna umetniška dela. Naj gre za vas za poznavalca čaja ali pa preprosto cenite lepoto finih izdelkov, naši Vrči za čaj Made In Japan bodo nedvomno očarali vaša čutila.

Naša zbirka vrč za čaj MIJ ponuja raznolik izbor slogov, oblik in barv, ki so vse navdihnjene z brezčasno lepoto japonske kulture. Od elegantnih in minimalističnih modelov, ki ustvarjajo občutek miru, do zapletenih vzorcev, ki počastijo bogato zgodovino Japonske, obstaja vrč za čaj za vsak okus in preferenco.

Izdelani iz najboljših materialov, so naši vrči za čaj zasnovani, da prenesejo preizkus časa in vam omogočijo neskončne seanse pitja čaja s prijatelji in družino. Umetnost, ki je vložena v vsak vrč, zagotavlja gladko izlivanje, kar vam omogoča, da uživate v vsaki kapljici svoje najljubše mešanice čaja.

Ne glede na to, ali ste strasten ljubitelj čaja ali nekdo, ki si želi svoj dom popestriti s pristnim pridihom Japonske, naši vrči za čaj Made In Japan ponujajo kombinacijo funkcionalnosti, lepote in kulturnega pomena. Raziskujte našo zbirko še danes in poiščite popoln vrč za čaj, ki se bo usklajeval z vašim osebnim slogom in spoštovanjem do japonske obrtne spretnosti. Potopite se v svet vrč za čaj Made In Japan, kjer se tradicija srečuje z moderno eleganco.