Zunanji kamin z žarom Remundi Nero S

Code: RMDI800705
Brand: Remundi
1 136 €
Na zalogi na spletu (3 pcs)

Če radi pečete na žaru, vedite, da lahko to počnete bolje, učinkoviteje in v slogu!

Detailed information

Product detailed description

Če radi pečete na žaru, vedite, da lahko to počnete bolje, učinkoviteje in v slogu!

Koncept žara in ognjišča v enem nemške blagovne znamke Remundi prinaša nova doživetja za vse ljubitelje pečenja na prostem ali sproščanja ob odprtem ognju. Odprti ogenj in elegantna zasnova žara Remundi ne bosta le vir toplote in prijetnega vzdušja, temveč tudi dominanten element vašega vrta, ob katerem se boste vedno počutili odlično.

Edini kamini z edinstveno zasnovo Remundi so edini na trgu s pametnim sistemom brezstopenjskega dovajanja zraka. Upravlja se z zunanje strani kamina z ročico, ki je s palico povezana z dovodom zraka v kamin. To vam omogoča, da na žaru pečete s točno določeno intenzivnostjo, kar preprečuje neželene opekline. Celoten sistem je izdelan iz visokokakovostnega nerjavnega jekla razreda 1.4301.

Široka plošča s posebno geometrijo se segreje do 300 °C. Z različnimi temperaturnimi območji omogoča tudi hkratno pripravo več jedi pri različnih temperaturah žara. V žaru lahko uporabljate tako oglje kot drva in uživate v peki na žaru ali odprtem ognju vse leto.

Čiščenje kamina je zelo enostavno - ko ogenj ugasne, preprosto dvignite regulator dovoda zraka in pepel skozi odprtino na dnu kamina spustite neposredno v posodo za pepel.

Koncept žara Remundi je bil predstavljen na mednarodnem sejmu IENA 2014, kjer je prejel zlato medaljo v kategoriji inovacij. Ustanovitelj koncepta je nemški inženir, oblikovalec in strasten kuhar Ralf Weisbrod.

Material: jeklo, nerjavno jeklo
Skupna višina: 75 cm
Zunanji premer vrha: 62 cm
Notranji premer vrha: 25 cm
Debelina rešetke: 6 mm
Premer rešetke za žar: 245 mm
Debelina rešetke za žar: 4 mm
Skupna teža: 33,488 kg
Koda proizvajalca: 800705

Additional parameters

Category: Kurišča
Weight: 40 kg
Vrsta izdelka: Vrtni žar
K překladu: CZ AUTO
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: