100 items total
Ponev za praženje DIAMOND LITE, 28 cm, titan, WOLL
87,99 € –7 %
81 €
WL728DPS
Vok DIAMOND LITE, 26 cm, za indukcijo, titan, PRO WOLL
114 € –24 %
86 €
WL21026DLPI
Vok TITANIUM NOWO, 32 cm, z ročajem, titan, WOLL
138 € –7 %
127 €
WL11321N
Ponev z nelepljivim premazom DIAMOND LITE, 20 cm, za indukcijo, titan, WOLL WL520DPI
Up
More products

Titanove ponve so utelešenje sodobne kuhinjske posode, saj združujejo inovativnost in zmogljivost ter izpolnjujejo zahteve današnjih kuhinj. Te ponve imajo vrsto funkcij, zaradi katerih so dragocen dodatek k vsakemu kuhinjskemu arzenalu.

Ena od najpomembnejših prednosti titanovih ponev je njihovo izjemno razmerje med trdnostjo in težo. So izredno lahke, zato so enostavne za uporabo in idealne za vsakodnevno kuhanje. Kljub svoji lahkotnosti so titanove ponve izredno močne in vzdržljive, saj so kos tudi zahtevam najbolj obremenjenih kuhinj.

Titanove ponve se odlikujejo z odlično porazdelitvijo toplote. Hitro in enakomerno se segrejejo, kar zagotavlja enakomerno in natančno pripravo hrane. Ne glede na to, ali pečete, sotirate ali dušite, lahko vsakič računate na enakomeren rezultat.

Druga izjemna lastnost titanovih ponev je njihova nelepljiva površina. Te ponve so običajno prevlečene z nelepljivim materialom, ki zmanjšuje potrebo po odvečnih oljih ali maščobah za kuhanje, zato so bolj zdrava izbira. Neprijemljiva prevleka poenostavi tudi postopek čiščenja, saj je manj verjetno, da se ostanki hrane prilepijo na površino.

Za titanove ponve je značilna trajnost. Odporne so na praske, udarce in vdolbine, kar pomeni, da lahko ohranijo svoj eleganten videz tudi po več letih uporabe. Zaradi te trajnosti so pametna dolgoročna naložba za vašo kuhinjo.

Titanove ponve so vsestranske tudi glede združljivosti z različnimi kuhalnimi ploščami. Uporabljate jih lahko na plinskih, električnih in indukcijskih kuhalnih ploščah ter v pečicah, kar zagotavlja prilagodljivost za različne načine kuhanja.

Če povzamemo, titanove ponve ponujajo zmagovalno kombinacijo lahke zasnove, odlične porazdelitve toplote, nelepljivih lastnosti, vzdržljivosti in združljivosti z različnimi kuhalnimi ploščami. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali domači kuhar, so te ponve zasnovane tako, da izboljšajo vaše kulinarične izkušnje in zagotavljajo izjemne rezultate.