namizni tekači

3 items total
Namizni tekač HAY, 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
38 € –26 %
Namizni tekač HAY, 50 x 150 cm, Foonka
Na zalogi na spletu (1 pcs)
27,75 €
FOTR50150H
Namizni tekač MOSS, 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
41 € –28 %
Namizni tekač MOSS, 50 x 150 cm, Foonka
Na zalogi na spletu (3 pcs)
29,25 €
FOTR50X150M
Namizni tekač SNOW, 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
40 € –28 %
Namizni tekač SNOW, 50 x 150 cm, Foonka
Na zalogi na spletu (1 pcs)
28,50 €
FOTR50X150SN

Namizni tekalniki - z našimi privlačnimi namiznimi tekalniki za vsako priložnost boste dali izjavo

Kaj je namizni tekač?

namizni tekač je majhen trak blaga, ki se uporablja za oblačenje in pokrivanje jedilna miza. Pogosto je nameščena na sredini mize, vzporedno z dolžino mize, in je namenjena razkazovanju lepote mize ter zaščiti pred udarci in razlitjem.

Naši namizni prti so na voljo v različnih materialih, širinah, dolžinah, barvah in vzorcih, ki se ujemajo z različnimi slogi oblikovanja jedilnic.

Uporabite jih lahko samostojno ali jih zložite na namizni prt za dodatno oblikovanje in so prilagodljiv način za dodajanje vizualne zanimivosti jedilna miza.

Kakšna je razlika med namizni tekač in namiznim prtom?

Namizni prti in namizni prti se razlikujejo predvsem po velikosti in pokriti površini.

Namizni prti se pogosto uporabljajo za bolj formalne namene, saj v celoti prekrijejo mizo in ji dajo prefinjen in privlačen videz. Na voljo so v različnih velikostih in iz različnih materialov, z njimi pa lahko jedilnico poenotite in uskladite.

Po drugi strani pa so namizni prti bolj neformalna alternativa in se pogosto uporabljajo za priložnostne dogodke ali redno prehranjevanje. Pogosto so vitkejši od namiznih prtov in so izdelani tako, da poudarijo lepoto mize, hkrati pa jo zaščitijo pred udarci in razlitjem.

Kakšne so prednosti uporabe namiznih prtljažnikov?

Namizni prti so iz več razlogov ključni element oblikovanja jedilnice:

  • Estetska privlačnost: Namizni prti zagotavljajo dodatno vizualno zanimivost jedilna miza , saj so osrednja točka za oči in v celoten dizajn prostora vnesejo barvni pridih ali vzorec.
  • Vsestranskost: Namizni prti se lahko uporabljajo na različne načine ter so na voljo v najrazličnejših tkaninah in barvah. Vsako leto ali za posebne dogodke jih lahko zamenjate, da ustrezajo posameznikovemu okusu in željam.
  • Enostavno čiščenje: Namizni prti so običajno lažji za čiščenje kot celotni namizni prti, saj so manjši in jih je lažje odstraniti in oprati. Zato so smiselna izbira za redno uporabo, za domove z majhnimi otroki ali za domove s hišnimi ljubljenčki.

Namizni prti so ključni del vsake jedilnice, saj imajo tako praktične kot estetske prednosti.

Da bi še bolj povečali razkošni občutek obedovanja z družino ali gosti, lahko poleg namiznih tekačev kupite tudi podloge, prtičke in podstavke.