Japonski nož CLASSIC, 17 cm, Wüsthof

Code: WU1030131217
Brand: WÜSTHOF
114 €
Na zalogi na spletu (1 pcs)

Japonski kuhinjski nož Santoku s 17 cm dolgim rezilom je primeren za fino rezanje, sekljanje in rezanje vseh vrst hrane. Delno zaščitna konica (zaščita prstov) in ozko rezilo zmanjšujeta težo noža. Nož je del serije Classic, v kateri so noži izdelano iz enega kosa kakovostnega jekla v lahki zasnovi, zaradi česar je rezilo prožnejše in zmanjšuje utrujenost pri rezanju. Vsako rezilo je lasersko nadzorovano in izjemno ostro. Noži so opremljeni z ergonomsko oblikovanim ročajem s tremi zakovicami. Zaradi higienskih razlogov med ročajem in jeklom ni vrzeli.

Detailed information

Product detailed description

Japonski kuhinjski nož Santoku s 17 cm dolgim rezilom je primeren za fino rezanje, sekljanje in rezanje vseh vrst hrane. Delno zaščitna konica (zaščita prstov) in ozko rezilo zmanjšujeta težo noža. Nož je del serije Classic, v kateri so noži izdelano iz enega kosa kakovostnega jekla v lahki zasnovi, zaradi česar je rezilo prožnejše in zmanjšuje utrujenost pri rezanju. Vsako rezilo je lasersko nadzorovano in izjemno ostro. Noži so opremljeni z ergonomsko oblikovanim ročajem s tremi zakovicami. Zaradi higienskih razlogov med ročajem in jeklom ni vrzeli.

Specifikacije:

  • Praktičen japonski nož Santoku
  • Serija Classic
  • Za najboljše rezanje, sekljanje ali rezanje na kocke
  • Nož je skovan iz enega kosa vrhunskega jekla
  • Rezilo je posebej kaljeno na 58° Rockwella
  • Lahka zasnova
  • Rezilo je lasersko krmiljeno
  • Ergonomsko oblikovan ročaj s tremi zakovicami
  • Popolnoma se prilega roki
  • Optimalno uravnotežen
  • Higienski
  • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
  • Dolžina rezila: 17 cm

Additional parameters

Category: Japonski noži
Weight: 0.23 kg
Barva: Črna
Material: Nerjaveče jeklo
Dolžina rezila: 17 cm
Vrsta izdelka: Japonski in Santoku nož
Informacije o izdelku: Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Margin: E
Velikost: 17 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: