Nož za filiranje MO-V, 22 cm, Samura

Code: SMRSNMVFN
Brand: SAMURA
56 €
Na zalogi na spletu (9 pcs)

Ta profesionalni nož za filetiranje Samura je nujen za obdelavo, rezanje in izkoščevanje mesa in rib. Vendar je prav tako primeren za druge dejavnosti, na primer za rezanje vseh vrst hrane. Z rezilom dolžine 21,8 cm in trdoto 59 HRC je zelo trpežno in odporno na velike obremenitve.

Detailed information

Product detailed description

Noži Samura so izdelani iz najboljšega japonskega in švedskega jekla, kaljenega na 58-61 HRC. Rezila imajo japonsko obliko in se od konice rahlo zožujejo, kar jim zagotavlja odlično rezalno zmogljivost. Noži Samura so nabrušeni pod kotom 17 stopinj. To je več kot pri japonskih nožih, vendar manj kot pri evropskih. Za ročaje so uporabljeni najboljši sodobni materiali: Micarta, G10, stabiliziran les, plastika s fino obdelavo, Kraton in kompoziti.

Ta profesionalni nož za filetiranje Samura je nujen za obdelavo, rezanje in izkoščevanje mesa in rib. Vendar je prav tako primeren za druge dejavnosti, na primer za rezanje vseh vrst hrane. Z rezilom dolžine 21,8 cm in trdoto 59 HRC je zelo trpežno in odporno na velike obremenitve.

Glavne prednosti nožev Samura:

  • iz najboljšega japonskega in švedskega jekla, kaljenega na 58-61 HRC
  • fantastična zmogljivost rezanja zaradi japonske oblike rezila in finega zoženja od konice
  • kot ostrenja 17 stopinj (torej več kot pri japonskih nožih, vendar manj kot pri evropskih)
  • ročaji iz najboljših sodobnih materialov: mikarta, G10, stabiliziran les, plastika s fino obdelavo, kraton in kompoziti

Specifikacije:

  • Skupna dolžina: 35 cm
  • Dolžina rezila: 22 cm
  • Teža: 161 g
  • Material rezila: nerjavno jeklo
  • Material ročaja: G-10
  • Priporočljivo je ročno pranje

Additional parameters

Category: Noži za rezanje
Weight: 1 kg
Barva: Črna
Material: Nerjaveče jeklo
Dolžina rezila: 22 cm
Vrsta izdelka: Nož za rezanj
Margin: E
Velikost: 22 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: