Kuharski nož GOURMET, 20 cm, Wüsthof

Code: WU456220
Brand: WÜSTHOF
77,99 €
Na zalogi na spletu (2 pcs)

Kuharski nož Gourmet nemškega proizvajalca Wüsthof je univerzalen nož za vsakodnevno uporabo v kuhinji. Dolžina rezila 20 cm.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Kuharski nož Gourmet 4562/20 nemškega proizvajalca Wüsthof vam bo pomagal pri vsakodnevnem delu v kuhinji. Uporabljajte ga za rezanje, sekljanje ali rezanje različnih vrst hrane. Nož ni kovan, rezilo je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je popolnoma uravnoteženo. Ima sintetični ročaj, ki je pritrjen s trdnimi zakovicami.

SPECIFIKACIJE

Dolžina rezila: 20 cm

Material: nerjaveče jeklo, sintetika

Garancija: 2 leti

Država proizvajal ka: Nemčija

PREDNOSTI IN SLABOSTI

plus

Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

Nož je popolnoma uravnotežen.

Ročaj je pritrjen s fiksnimi zakovicami.

Vsestranski nož za vsakodnevno uporabo.

PRAKTIČNI NASVETI

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju:priporočljivo je nežno ročno pranje. Pri pomivanju v pomivalnem stroju rezilo ne sme udarjati v drug jedilni pribor ali nože.

Kako nabrusiti nože z brusnim kamnom?

V eni roki držite brusilnik navpično, v drugi pa nož (nagnjen pod kotom približno 20° glede na površino brusilnika). Najbolje je imeti oporo (npr. mizo in brisačo, da brusilnik ne zdrsne), da ohranite enak kot po celotnem rezilu in da je ostrenje natančno. Delo z brusilnikom je treba vaditi, da se izognete neželenim zobcem na rezilu. Potegnite nož od pete do konice proti rezilu in enako ponovite z druge strani rezila (20-krat na vsaki strani). Poskusite ohraniti enak kot med nožem in brusilnikom in ne pritiskajte premočno.

Se sprašujete, kakšna je razlika med brusilnim kamnom, brusilnikom nožev in brusilnim kamnom?

VIDEO

Additional parameters

Category: Kuharski noži
Weight: 0.23 kg
Dolžina rezila: 20 cm
Vrsta izdelka: Kuhinjski nož
Informacije o izdelku: Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Margin: A
Velikost: 20 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: