tekači

1 items total
Tekač za hodnik KAWA, 80 x 200 cm, vijolična/modra, Hübsch
139 € –40 %
83,20 €
HU701410

Tekači - dodajte teksturo tlom

Kaj je tekač?

Izraz "runner" se nanaša na posebno vrsto preproga , ki so namenjene dolgim in ozkim preproga ter jih pogosto najdemo na stopniščih, hodnikih in vhodih.

Na spletnem mestu Kulina so na voljo tekači vrhunskih blagovnih znamk, kot so Hübsch, ki lahko izboljšajo estetiko vašega doma in hkrati zaščitijo vaša tla pred propadanjem, ne glede na to, ali imate preproga, ploščice ali parket.

V nasprotju z običajnimi preprogami, ki pokrivajo celoten prostor, se preproge pogosto uporabljajo za poudarjanje določenega dela hiše, hkrati pa ščitijo območja z veliko prometa.

Kakšna je osnovna razlika med preproga in preprogo?

Osnovna razlika med preprogo in tekačem je v njuni velikosti, namenu in namestitvi v prostoru.

  • preproga, znana tudi kot preproga, je velik kos tekstilne talne obloge, ki pokriva velik del talne površine v prostoru. Preproge so na voljo v različnih velikostih.
  • Tekač je dolg in ozek trak preproga ali preproge, ki je namenjen za postavitev v ozke prostore, kot so hodniki, vhodi ali hodniki.

Kako skrbim za tekača in ga vzdržujem?

Pravilna nega in vzdrževanje tekača podaljšujeta njegovo življenjsko dobo in ohranjata njegov odličen videz še vrsto let, zato smo vam pripravili te nasvete za vzdrževanje, ki vam bodo pomagali, da boste tekač uporabljali dlje časa.

Prvič, z rednim sesanjem lahko vedno poskrbite, da bo vaš tekač brez prahu, umazanije in smeti. Izberite Hoover z vrtljivimi glavami krtač za optimalne rezultate čiščenja na vseh straneh tekača.

Neenakomerno obrabo lahko zmanjšate tudi tako, da tekač redno obračate, zlasti če je nameščen na območjih z veliko gibanja nog.

Na koncu lahko svoje tekače zaščitite pred nabiranjem umazanije tudi tako, da uporabite preproge za vrata, kjer je to mogoče, in tako zmanjšate prenos umazanije in smeti zunanjih obiskovalcev na minimum.

Katere materiale je najbolje uporabiti za izdelavo tekačev?

Tekaški vložki so lahko izdelani iz različnih materialov, od katerih ima vsak svoje prednosti in lastnosti. Poliester in volna sta dva običajna materiala, ki se uporabljata za tekače na spletni strani Kulina:

  • Poliester

Poliesterski tepihi se pogosto uporabljajo zaradi svoje prožnosti in odpornosti na madeže. So odlična izbira za prostore z velikim prometom, saj jih je preprosto vzdrževati in čistiti. Poliestrski tekači so običajno cenejši od drugih tkanin ter so na voljo v različnih barvah in vzorcih.

  • Volna

Volneni tekači so še ena priljubljena možnost zaradi svojega razkošnega občutka in trpežnosti. Volna je naravno vlakno, ki daje prostoru toploto in udobje ter je mehka, topla in prijetna za hojo. Volneni tepihi so varna izbira za gospodinjstva z otroki in hišnimi ljubljenčki, saj so naravno odporni na ogenj in madeže.

Brskate lahko tudi po drugih zbirkah različnih tekstilij za dom, kot so dekorativne tekstilije, kuhinjske tekstilije in tekstilije za spalnice.