Kljukice & obešalniki za otroke

5 items total
Kopalniški organizator LEDMEDVEDEK 38 cm, bel, 3 Sprouts
New
27,90 €
3SP3SBSPB
Kopalniški organizator PINGVIN 38 cm, črn, 3 Sprouts
New
27,90 €
3SP3SBSPEN
Kopalniški organizator SHARK 38 cm, siv, 3 Sprouts
New
27,90 €
3SP3SBSSH
Otroški obešalnik VELVET, set 15 kos, nedrseč, 30 cm, siv, 3 Sprouts
New
3SPIHVGRY15
Otroški obešalnik VELVET, set 15 kosov, nedrseč, 30 cm, zelen, 3 Sprouts
New
3SPIHVGRN15

Kljuke in obešalniki za otroke - funkcionalni in elegantni predmeti za urejanje otrok

Kaj so kljuke in obešalniki za otroke?

Stenska skladiščna enota je najboljša možnost, če imate omejen prostor za shranjevanje. Te otroške kljuke in obešalnike lahko dodate v otroško sobo, igralnico ali celo garderobo in si tako zagotovite točno takšen sistem shranjevanja, kot si ga želite.

Ta zbirka otroških kljukic ne zagotavlja le prostora za otrokove stvari, temveč mu daje tudi dodatno odgovornost za gospodinjstvo. Na spletnem mestu Kulina imamo odlično zbirko kljuk in obešalnikov za otroke, ki bodo dopolnili slog vsake otroške sobe, ne glede na to, ali gre za dekliško ali fantovsko sobo.

Zakaj bi moral imeti kljuke za svoje otroke?

Kljuke zagotavljajo ugodno možnost za samostojnost, organizacijo, varnost in oblikovanje dobrih navad. Kljuka Kid's Hook spodbuja organizacijo in zmanjšuje nered, saj ponuja določen prostor za obešanje predmetov, kot so jakne, nahrbtniki in klobuki. To ne le ohranja urejenost bivalnega prostora, temveč tudi olajša iskanje stvari.

Poleg tega otroška kljuka omogoča personalizacijo in izražanje njihove osebnosti ter prihranek časa med jutranjim hitenjem in večjo varnost območja z zmanjšanjem tveganja spotikanja.

Kako namestim otroški obešalnik?

Namestitev otroške kljuke in obešalnika je tako kot običajne kljuke zelo preprosta. Najprej se odločite za dobro območje, ki je na dosegu roke vašega mladostnika. Sestavite potrebno opremo, ki naj vključuje vrtalnik, vijake, izvijač, niveleto (po potrebi) in merilni trak. Pri nameščanju mavčnih plošč uporabite stenska sidra za podporo. Izvrtajte luknjo, namestite sidro in z vijaki namestite kavelj ali obešalnik. Če pa ste v dvomih ali negotovosti glede namestitve, se posvetujte z usposobljenim mojstrom ali poiščite nasvet pri dobro obveščeni osebi.

Preverite zbirko kljukic in obešalnikov za otroke na Kulinain poiščite primerne in priročne elemente, ki bodo prostoru vašega otroka dodali slog, če pa potrebujete več rešitev za shranjevanje, preverite našo izbiro škatel za shranjevanje igrač.