Shranjevanje v otroški sobi

8 items total
Škatla za shranjevanje igrač CAT, 43 cm, bež, 3 Sprouts
27,90 €
3SPIBNCAT
Organizator za plenice BEAR, 28 cm, bež, 3 Sprouts
18,50 €
3SPIDOBEA
Otroški stenski organizator OSTRICH, 94 cm, bež, 3 Sprouts
23,50 €
3SPIWOOST
Škatla za shranjevanje igrač RECYCLED, 33 cm, glina, 3 Sprouts
23,50 €
3SPIBXSCL
Škatla za shranjevanje igrač RECYCLED, 33 cm, smetana, 3 Sprouts
23,50 €
3SPIBXSCR
Torba za voziček RACOON, 32 cm, siva, 3 Sprouts
23,50 €
3SP3SSORA
Gajbica za shranjevanje CRATE M, 28 cm, zložljiva, lila, 3 Sprouts 3SPICMDLC
Otroški obešalnik SADE, rjava, Bloomingville
33,50 € –20 %
26,70 €
BV82049855

Shranjevanje v otroški sobi - poskrbite, da bo otroška soba urejena in prijetna

Kaj je shranjevanje v otroški sobi?

Zagotovo niste edini, ki se vam zdi, da je pobiranje igrač, iger, knjig in plišastih živali s tal neskončen krog v vašem življenju. Otroške stvari je zelo težko organizirati, saj so bodisi ogromne in jih je težko shraniti bodisi majhne in številne.

Skladiščenje v otroški sobi se uporablja za vrsto pohištva in dodatkov, ki so bili izumljeni za ohranjanje urejenosti in organiziranosti otroških sob. Škatle za igrače, stenski organizatorji in obešalniki so le nekatere od številnih možnosti shranjevanja v otroških sobah.

Skladiščenje v otroški sobi je tako lahko dostopna rešitev, zato vam je Kulina prinesel priznanih proizvajalcev skladišč za otroke, kot so 3 Sprouts in Bloomingville.

Katere vrste sistemov za shranjevanje za otroke so na voljo na spletnem mestu Kulina?

Ustrezne rešitve za shranjevanje so ključnega pomena za ohranjanje urejenosti in dostopnosti otroških stvari, kot so igrače, knjige, oblačila in drugi predmeti. Na spletni strani Kulina so na voljo zabojniki za shranjevanje igrač ter kljuke in obešalniki za otroke.

  • Škatla za shranjevanje igrač: To so velike posode, znane kot škatle ali skrinje za shranjevanje igrač, ki so ustvarjene posebej za shranjevanje in urejanje igrač. Običajno imajo pokrov ali odprto streho, nekateri pa imajo lahko celo kolesa za mobilnost.
  • Kljuke in obešalniki za otroke: Viseči in obešalniki so namenjeni urejanju stvari, kot so torbe, jakne, kape in nahrbtniki. Lahko jih pritrdite na hrbtno stran vrat ali namestite na steno.

Kakšne so prednosti uporabe škatel za shranjevanje za otroke?

Te škatle za shranjevanje igrač so posebno mesto za urejanje igrač in pomagajo zmanjšati nered ter olajšajo uporabo in vizualno polepšajo igralno površino. Poleg tega otroci lažje najdejo svoje najljubše igrače in se z njimi igrajo, kadar koli želijo, ter preprečujejo, da bi se predmeti razbili, izgubili ali raztresli po hiši.

Poleg tega, da spodbujajo organizacijo, škatle za shranjevanje igrač otroke učijo pomembnih življenjskih lekcij, kot so urejenost, odgovornost in skrb za lastnino. Te škatle ponujajo dobro organiziran sistem za shranjevanje igrač, ki otrokom omogoča, da se naučijo organizirati, razvrščati in skrbeti za svoj igralni prostor.

Na spletni strani Kulina lahko kupite tudi dodatne potrebščine za otroke, kot so otroški stoli, otroški tekstil ali otroška posoda.

Katere lastnosti morate upoštevati pri nakupu skladišča za igrače?

Načrtovanje, kaj potrebujete za otroške sobe, bo zdaj lažje, saj poznate svoje možnosti. Da bi dobili dobro oceno, koliko skladiščnih enot boste potrebovali, je vedno dobro pogledati, kaj imajo. Vključevanje otrok v izbiro škatle za shranjevanje je lahko prijetno tudi za oba.

Popolna enota, ki jo izberete, mora imeti poleg privlačnosti še naslednje lastnosti: trdnost in trajnost, odprte police, enostavno čiščenje in skladnost z vašim domačim dekorjem.