otroške preproge

3 items total
Otroška preproga NAFFIE, 100 x 104 cm, rjava, Bloomingville
99 €
BV82052925
Baldahin za posteljo HUGH, bela, bombaž, Bloomingville
183 € –16 %
152 €
BV82045903
Otroška preproga FRIENDS, 130 cm, naravna, Bloomingville
114 € –21 %
89,10 €
BV82051498

Otroške preproge - izbira idealne talne obloge za vaše najmlajše

Kaj so otroške preproge?

Otroške preproge so preproge, ki so bile posebej ustvarjene za uporabo v otroških sobah ali igralnicah in so pogosto na voljo v različnih barvah, vzorcih in velikostih. Izdelane so tako, da otrokom nudijo udobno in varno površino za igro. Med igro lahko blazina otrokove roke in kolena ter zmanjšujejo zdrse in padce. Z otroškimi preprogami lahko otroški sobi vdahnete barvo in edinstvenost ter jo naredite toplo in prijetno.

V trgovini Kulina lahko kupite otroške preproga različnih kakovostnih blagovnih znamk z dolgo življenjsko dobo, kot so Bloomingville in Kids Concept.

Kateri materiali so primerni za otroške preproge?

Otroške preproge so pogosto izdelane iz mehkih in trajnih materialov. Na spletni strani Kulina imamo široko zbirko otroških preprog iz različnih materialov, kot so volna, bombaž in juta.

  • Bombaž je značilen material zaradi svojih naravnih in zračnih lastnosti, zaradi katerih so udobne za igro otrok. Poleg tega ga je preprosto barvati, na voljo pa je v različnih barvah in vzorcih za dodatno prilagajanje.
  • Volna je mehak in dolgotrajen material, ki je primeren za preproge za otroke. Otroci lahko z zaupanjem izberejo ta material, saj je naravno odporen na madeže in hipoalergeni. Volna je idealna za uporabo v različnih pogojih, saj uravnava vlažnost in temperaturo.
  • Juta je naravno vlakno, ki je trajnostno in okolju prijazno. To je odlična možnost za igralnice, saj je trpežen in odporen material, ki lahko prenese težke prometne razmere.

Na spletni strani Kulina lahko kupite tudi druge otroške tekstilije, vključno z otroškimi odejami ali blazinami.

Kako poskrbeti za preproge svojih otrok?

Čiščenje preprog vaših otrok je zelo pomembno, saj otroci s svojimi razlitji in drugimi dejavnostmi povzročajo veliko nereda. Za otroško preproga je pomembno skrbeti, da ostane čista in ohrani svoj videz. Vsaj enkrat na teden lahko preproge sesate, da bodo čiste zaradi prahu in umazanije, ki se lahko hitro nabere v preprogah. Za težje madeže lahko uporabite tudi čistilo za preproga .

Tako kot vsako drugo preprogo lahko tudi preproga včasih obrnete, da se enakomerno porazdeli promet nog in zmanjša obraba.